Към кошницата » Брой стоки:   0 бр. Стойност:    0.00 лв.
0.5%
Начало »

Условия за поръчка

Условия за поръчка

За да направи поръчка, клиентът попълва име, адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане или се регистрира и може да използва регистрацията при всяка следваща поръчка. Всяка получена поръчка се обработва от оператор, който изпраща потвърждение.

Ресет Компютърс ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от служител на Ресет Компютърс ЕООД.

В случай на изчерпана складова наличност операторът може да предложи сходен по цена и характеристики продукт. Ако Клиентът не е удовлетворен от сходния продукт, има право да го откаже или да откаже цялата поръчка.

Поръчката се обработва между 9.00 и 16.00 часа през всеки работен ден, съгласно календара в електронният магазин. Ако поръчката е направена след 16.00 часа или в неработен ден, тя ще бъде обработена на следващият работен ден.

С всяка поръчка вие се съгласявате с нашите права за ползване и получаване на специални предложения. Винаги може да изключите абонамента си като върнете празен имейл или отговор на наш имейл или просто да ни пишете на reset@reset.bg.

 

 

« Назад
Промоционални продукти